Kennel Ebba

Oppdrett av Engelsk Cocker Spaniel

Hjem Om oss Hundene Valper Galleri Linker Nyheter
 

Om oss

 
Vi er en familie som består av Inger og Geir Magne og våre 3 hunder. Vi holder til på Sandstrand, ei lita bygd 4 mil fra Harstad, og trives kjempegodt i landlige omgivelser med nær tilgang til skog og mark, fiske og mange turstier. Vi har ikke alltid hatt hund, men etter ønske om å ha en turkamerat, gikk vi i 2003 til innkjøp av en cocker spaniel tispe, Pilar, som har vært til kjempestor glede og hygge.
 
 
Vi er medlem av Norsk Kennel Klub, Norsk Spaniel Klubb, Norsk Rally Lydighet og Harstad Hundeklubb, hvor vi trener regelmessig. Inger er NKK godkjent trinn I instruktør, godkjent rallylydighet instruktør og godkjent rallylydighet dommer. Kennelen vår ble opprettet i 2007, og har fått navnet Ebba etter Ingers farmor. Inger jobber som oversetter og Geir Magne er informasjonskonsulent.
 
 
Om kennelen
 
Vi er en liten hobby-kennel som planlegger å få ett kull årlig. Hundene våre er først og fremst bruks- og selskapshunder, dernest utstillingshunder. Alle hunder får helsesjekk hvert år, og valper vokser opp i huset sammen med familien. Vi ønsker å avle i tråd med NKKs etiske retningslinjer. Målet er funksjonelt friske hunder med et rasetypisk utseende og et godt gemytt. Vi blir veldig glad om valpekjøpere selv ønsker å stille ut - men det er ikke noe absolutt krav. Det aller viktigste for oss er at alle valper får et godt og trygt hjem.
 
Valper leveres tidligst ved 8 ukers alder. Stamtavle, veterinærattest og kjøpekontrakt følger med. Valpene blir registrert i NKK, vaksinert og ID-merket før levering. De blir forsikret av oss opp til 12-ukers alder, etter det må kjøper selv forsikre valpen. Valper må hentes her hos oss, vi sender ikke valper med fly eller andre offentlige transportmidler.
 
 
Dersom det er ønskelig å reservere en valp, krever vi et depositum som utgjør halve kjøpesummen. Så snart depositumet er innbetalt, er valpen garantert reservert. Dersom valpekjøper ombestemmer seg senere, vil halve depositumet gå tapt.  Dette for å unngå å måtte selge valper til redusert pris dersom valpekjøper reserverer og trekker seg senere.
 
Vi har deltatt på Oppdretterskolen i regi av NKK
 
 
 
Vi har også deltatt på mange kurs med hundene våre
 

Alle valper forlater Kennel Ebba med:

*Helsebok

*Chip-merket

* Stamtavle

*NKK-kjøpekontrakt

 

Ta gjerne kontakt på epostadressen under dersom du tenker du på å anskaffe deg en cocker - kun seriøse henvendelser.
 
Til toppen av siden
 

Kennel Ebba, Tovikstranda 41, 9445 Tovik, tlf. 970 86 348, post@kennelebba.com

Copyright © 2015 Kennel Ebba